Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

Надійшли в продаж нові HCNA 3.1 - Ethernet модеми з підтримкою WiFi IEEE 802.11 b/g/n - DYNAMIX HP-52/SW


  
DYNAMIX HP-52/SW - модем HCNA3.1 - Ethernet, дозволяє використовувати його для передачі даних по звичайному коаксіальному кабелю, по якому передаються телевізійні сигнали від ТБ антен або супутникового / кабельного телебачення, крім цього модем підтримує 11b/g/n Wi-Fi. Тепер немає необхідності прокладати додатковий кабель! Слід лише під'єднати коаксіальний з'єднувач DYNAMIX HP-52/SW до DYNAMIX HP-52/M - MDU HCNA майстер-мосту і Ви зможете користуватися послугами широкосмугового доступу в Інтернет або отримувати мультимедійні дані з фізичною швидкістю до 192 Mbps, як, наприклад, «відео за запитом» або «мультимедія за запитом», підтримувати розраховані на багато користувачів ігри і тому подібне на відстані біля 1200 м. Наявність 11b/g/n Wi-Fi інтерфейсу дозволяє значно розширити функціональність пристрою за рахунок підключення до нього інших пристроїв з бездротовим інтерфейсом.
Dynamix анонсує нові конвертори HCNA 3.1 - Ethernet з підтримкою WiFi IEEE 802.11 b/g/n - DYNAMIX HP-52/SW


  Для підключення аналогового телефонного апарату і здійснення VoIP дзвінків і прийому викликів через інтернет або VPN мережі в серії DYNAMIX HP-52/SW є спеціальна модель з підтримкою FXS інтерфейсу - DYNAMIX HP-52/SW FXS.
  
DYNAMIX HP-52/SW підтримує дистанційне керування з боку майстер-пристрою - DYNAMIX HP-52/M, що значно підвищує надійність рішення.
При допомозі
RJ – 45 Ethernet порту Ви також можете з'єднати DYNAMIX HP-52/SW з будь-яким іншим пристроєм, який має Ethernet інтерфейс, наприклад, комп'ютери, хаби, сет-топ бокси і т.п.
   DYNAMIX HP-52/SW є зручним і простим пристроєм, який дозволяє розширювати функціональність існуючих телевізійних мереж, не вимагаючи додаткової прокладки кабелю.

  Детальніше про Dynamix DYNAMIX HP- 52/M -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-52M.htm

  Детальніше про Dynamix DYNAMIX HP- 52/SW -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-52SW.htm

  Детальніше про сімейство HomePNA і HomeCNA обладнання DYNAMIX -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna.htm